Håber vi ses til et par sjove timer i vores trampolinpark.
C. F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding
(+45) 7370 9490
info@jump-it.dk

Følg os gerne

PARKOUR AUG/SEP/OKT

KUNNE DU TÆNKE DIG AT LÆRE PARKOUR?

PARKOUR AUG + SEPT + OKT 2020

Vi forsætter med Parkour efter sommerferien. Træningen finder sted i aug/sept/okt (dvs. i alt 3 måneder og i alt 11 uger).

 

JUMP’IT starter parkourhold op efter sommerferien aug/sept/okt 2020. Holdene er for begyndere og let øvede i alderen 9 – 18 år.

JUMP’IT Parkour EFTERÅR (august, september og oktober) vil foregå hver tirsdag kl. 17.15 samt torsdag kl. hhv. 16.15 og 17.15. Træningen inkluderer free jump i 1,5 time efter instruktionen. OBS: Alle hold UDSOLGT undtaget torsdag kl. 16.15, hvor der er få ledige pladser. 

JUMP’IT Parkour kører i efteråret og koster 585,- for de tre måneder –  i alt 11 gange). Ønsker du at gå to gange i ugen dvs. tirsdag og torsdag koster det 850,-.

Undervisningen består af 1 time instruktion og herefter 1,5 time Free Jump i trampolinparken.

Vores hold er åben for alle der tør og er over 9 år gammel. Vi glæder os til at se dig.

Vælg tirsdag d. 11 august 2020 eller torsdag d. 13 august 2020 for at tilmelde dig on-line.

Hold Beskrivelse

Parkour i sin essens handler om at komme fra punkt A til B så hurtigt og effektivt som muligt. Det handler også om at være kreativ og at kunne udtrykke sig selv hvor end man er. Parkour er en meget aktiv sport, der kræver både hjerne såvel som styrke.

På vores hold hos JUMP’IT Parkour for begyndere og let øvede vil vi undervise i, hvordan man sjovt og sikkert kan udøve parkour i vores trampolinpark. Under træningen vil man bl.a. lære grundteknikkerne, flow og sikkerhedsregler. Undervisningen vil også være en god platform til at begynde at lave parkour uden for parken.

Parkour kræver mod og en lyst for at lære. Man skal være klar på at være meget aktiv og udfordre sig selv både fysisk og psykisk. Det er nødvendigt at være udstyret med løst, behageligt tøj, og ikke at være iklædt smykker, halskæder, øreringe, briller etc., som man ikke kan styre under træningen.

BOOK PARKOUR